حضور الیزابت دبیکی و اسکات کان در دنباله فیلم «روزی روزگاری در هالیوود» حال عمومی عنایت بخشی، بازیگر سینما و تلویزیون، رو به بهبود است آمار فروش سینما‌های خراسان‌رضوی در هفته گذشته (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) آمار فروش سینما‌های کشور در هفته گذشته (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) | «صددام» همچنان در گیشه می‌تازد ماجرای توقیف سریال «سووشون» | مخاطب، تماشاگر تصمیمات رسانه آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر در مشهد طی هفته گذشته (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) سریال «در انتهای شب» در راه اسپانیا کلینت ایستوود در ۹۵سالگی فیلم جدیدش را کلید زد نمایش «خط چشم» از مشهد، با دریافت ۵ جایزه در جشنواره اردیبهشت درخشید مازیار میری، کارگردان سینما، درحال مبارزه با بیماری + عکس واکنش نماوا به توقیف سریال «سووشون» جزئیات کنسرت‌های عرفان طهماسبی در تهران گریم پرویز پرستویی در سریال شکارگاه + عکس آمار فروش سینماهای خراسان رضوی از ابتدای سال ۱۴۰۴ تا کنون «ارسطو»‌ی پایتخت | نگاهی به کارنامه هنری احمد مهران‌فر به بهانه زادروزش درباره فریدون توللی و علاقه‌اش به تاریخ و ادبیات ایران | شاعرانه‌های یک باستان‌شناس
سرخط خبرها

ویدئو | خاطره جالب آقا رشید از زیارت حرم امام رضا (ع)

  • کد خبر: ۱۰۲۶۴۳
  • ۲۷ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۰
ویدئو | خاطره جالب آقا رشید از زیارت حرم امام رضا (ع)
قدرت‌الله ایزدی، بازیگر و کمدین شناخته‌شده، معروف به آقا رشید مهمان ویژه‌برنامه نوروزی علی ضیاء در شبکه یک سیما شد.

به گزارش شهرآرانیوز - قدرت‌الله ایزدی، بازیگر و کمدین شناخته‌شده، معروف به آقا رشید مهمان ویژه‌برنامه نوروزی علی ضیاء در شبکه یک سیما شد.

تعداد بازدید : 292

او در بخشی از این برنامه با ذکر خاطره‌ای از زیارت حرم امام رضا (ع)، گفت: «می‌دانید که اغلب مرا به نام رشید می‌شناسند. ما به حرم امام رضا (ع) رفته بودیم و من گوشه‌ای از حرم ایستاده بودم و داشتم زیارت می‌خواندم. دیدم یک نفر گفت آقا رشید! نگاه کردم و دیدم خادم امام رضا (ع) است. نگاهش کردم و دیدم صورتش را آن سمت کرد. دوباره ادامه زیارت را خواندم و او دوباره گفت آقا رشید! دوباره نگاهش کردم و دیدم باز صورتش آن طرفی است. چند بار گفت آقا رشید و من نگاهش کردم و دیدم مرا نگاه نمی‌کند و فکر کردم دارد اذیت می‌کند. گفتم چرا باید یک خادم امام رضا (ع) یک زائر را سر کار بگذارد؟!»

او ادامه داد: «نزدش رفتم و گفتم چرا اسم مرا که می‌گویی و من نگاهت می‌کنم صورتت را آن طرفی می‌کنی؟! گفت چه شده است؟! گفتم تو داری مرتب می‌گویی آقا رشید! گفت من کِی گفته‌ام آقا رشید؟! من دارم به مردم می‌گویم آقا رد شید!»

ویژه‌برنامه تحویل سال «فرمول یک» با اجرای علی ضیاء از ۲۲ اسفند هر شب روی آنتن شبکه یک سیما رفته است و در طول هشت شب در کنار ۱۰ برگزیده مردمی، هنرمندان و ورزشکارانی که غالباً خودشان فعالیت اجتماعی دارند نیز مهمان برنامه هستند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->